Ja, je hebt het goed gehoord…

Momenteel zitten mijn werkdagen vol, maar stuur me vooral een e-mail op inge@inge.pro of stuur me een (gesproken) What’s App-bericht op +31644932514, over waar je hulp bij wil.
Misschien past het toch ergens nog, of kan ik je doorverwijzen naar iemand anders.

project design
research & development (R&D)
time strategy
process planning ​
sop’s​ ​
optimizing workflows

Asana.com trainer
(EOS) Integrator
Scrum Master
ICT Implementer

Kosten & investeringen

Zoals je begrijpt kost met mij werken geld. Je kunt over kosten of investeringen praten, het maakt mij niet uit. In de basis is het hetzelfde. Zoals je een nieuwe broek koopt of een personal trainer inhuurt.

Ik werk op uur- en/of projecttarief. Na een eerste gesprek ga ik inventariseren wat er nodig is voor jouw/jullie vraag. Soms kunnen en doen klanten heel veel zelf, soms kan en doe ik zelf veel. Het ligt er dus aan. Werkzaamheden en projecten kunnen in de praktijk anders uitvallen. Daar komen we allemaal achter in een of twee gesprekken. Let me know met een bericht via inge@inge.pro of (gesproken) What’s App +31644932514.

 

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This